|

Webdesign

Website laten maken Rotterdam

Vanuit hartje Rotterdam maken wij de tofste websites met een uniek webdesign en duidelijke gebruikerservaring.

In het digitale tijdperk van vandaag de dag is een sterke online aanwezigheid essentieel voor jouw bedrijf. Bij Pixxels, gevestigd in het hart van Rotterdam, begrijpen we het belang van een professionele, gebruiksvriendelijke website. Ons ervaren team van webdesigners, strategen en ontwikkelaars staat klaar om jouw digitale visie werkelijkheid te maken.

Wat we doen

Een sterke website met kracht onder de motorkap

Maatwerk Webdesign: Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden wij op maat gemaakte website-oplossingen die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit en bedrijfsdoelstellingen.

Responsive Design: In een wereld waar mobiel internetgebruik de overhand heeft, zorgen wij ervoor dat jouw website er op elk apparaat geweldig uitziet en feilloos functioneert.

SEO-Optimalisatie: Wat heb je aan een prachtige website als niemand deze kan vinden? Wij zorgen dat jouw site geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat klanten je eenvoudig kunnen vinden.

Onderhoud en Support: Ook na oplevering staan we voor je klaar met onderhoud en support om je website up-to-date en veilig te houden.

Ontwikkeling in bekende software

Ontwikkeling in bekende software

Vanuit Rotterdam bouwen we onze websites in WordPress, waar we gebruik maken van Elementor en WooCommerce, twee van de meest gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige tools van vandaag de dag. Met Elementor creëren we een website die niet alleen mooi is, maar ook makkelijk te gebruiken, perfect afgestemd op jouw stijl. 

Wat we doen

We beginnen elke samenwerking met het analyseren van de huidige software en plugins die je nodig hebt, gericht op jouw specifieke doelen en diensten. We richten ons op het identificeren van de beste technologische oplossingen en automatiseringen die jouw bedrijfsprocessen ondersteunen. Ons doel is een efficiënte, aantrekkelijke website die naadloos aansluit bij jouw processen, en zorgt voor een fijne klantervaring.

Zo werken wij samen

Elke samenwerking werken we naar gezamenlijk succes voor de lange termijn

Elke samenwerking werken we naar gezamenlijk
succes voor de lange termijn

FAQ

Belangrijk om te weten

Ja, wij maken ook volledig op maat gemaakte webshops die draaien op WordPress en WooCommerce. Deze websites worden helemaal maat ontwerpen en ontwikkeld, je kan er dan ook vanuit gaan dat onze webshops uniek zijn! De doorlooptijd van een gemiddelde webshop is ongeveer 3 tot 4 maanden. Onze webshops zijn te verbinden met nagenoeg elke open source software, zo kunnen boekingen, voorraden of betaal integraties met elkaar verbonden worden. Mocht er geen oplossing mogelijk zijn kunnen wij zelf API’s aanspreken en op maar gemaakte verbindingen maken.

Een gemiddelde website duurt ongeveer 2 tot 3 maanden om te ontwikkelen. Dit is afhankelijk van de omvang van de website, een grote website zal langer duren als een kleinere website. Ook speel jij als opdrachtgever een belangrijke rol in de snelheid van feedback geven.

Wij bouwen al onze websites momenteel in WordPress. Dit is het meest betrouwbare en toegankelijkste CMS beschikbaar op de markt. Verder kunnen we ook in Framer en Webflow ontwikkelen mocht dit een specifieke wens zijn voor jou als opdrachtgever. 

WordPress is erg gebruiksvriendelijk voor eventuele content aanpassingen. We adviseren altijd wel om niet zelf aan de vormgeving te sleutelen maar alleen aan de content. Dit is gemakkelijk zelf te doen via de Elementor Builder aan de voorkant, hier zie je direct het resultaat van je aanpassing.

Elke bedrijf heeft tegenwoordig een online aanwezigheid nodig. Voor kleine bedrijven die net beginnen, kan een eenvoudige social media-pagina al genoeg zijn, maar uiteindelijk zal een volwaardige sterke website nodig zijn om te door te groeien en zichtbaar te zijn in de zoekmachineresultaten.

Ja, we kunnen na het afronden van de ontwikkeling van de website ook de website volledig SEO inrichten. Hierin bieden we verschillende opties en diensten. Kijk voor het aanbod op de pagina SEO optimalisatie.

Portfolio

Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de diverse, creatieve projecten die we voor onze klanten in Rotterdam en omstreken hebben gerealiseerd.

Hier zijn we trots op

Klanten waar we al mee hebben gewerkt

Heldere
websites
genereren
meer omzet

ben jij er klaar voor om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en hoe we je kunnen helpen jouw bedrijf in Rotterdam en daarbuiten op de kaart te zetten!

Voor bestaande klanten