|

Dienst

Merkpositionering

Een killer merkpositionering? Dat is echt key voor jouw business en daarom ook voor jouw website

Het gaat niet alleen om een tof logo of een catchy slogan. Nee, het gaat om hoe, wat, waar, wanneer en aan wie jij je merkboodschappen brengt. In deze digitale wereld is je website een hoofdrolspeler in dit verhaal. Het is zeg maar het online gezicht van jouw onderneming, en daarom moet het jouw merkidentiteit echt rocken. Dus, de ontwikkeling van je website moet helemaal in sync zijn met je merkstrategie. Van het design en de gebruikerservaring, tot de content en SEO – alles moet samenwerken om jouw merk op de coolste en meest effectieve manier aan je doelgroep te laten zien.

Je website verdient een
uitstraling die past bij je
bedrijf!

Je website verdient een uitstraling die past bij je bedrijf!

Binnen Pixxels bieden we verschillende diensten voor het vormen van jouw merkstrategie. Samen met onze specialisten hebben we verschillende workshops om vragen te achterhalen betreffende jouw merk. We maken van antwoorden doelstellingen en zorgen dat jij weet wat je met je merk moet doen.

Verhoog je conversie

Zet nu de stap: verbeter je conversies voor direct inkomstengroei, meer verkeer, en klanttevredenheid – dit is cruciaal voor duurzame groei en succes met je website!

Beginnen bij de basis voor
een ijzersterk fundament

Beginnen bij de basis voor een ijzersterk fundament

Binnen Pixxels bieden we verschillende diensten voor het vormen van jouw merkstrategie. Samen met onze specialisten hebben we verschillende workshops om vragen te achterhalen betreffende jouw merk. We maken van antwoorden doelstellingen en zorgen dat jij weet wat je met je merk moet doen.

Wat we doen

Wij snappen dat je website met je bedrijf moet meegroeien. Als dat niet lukt en je site verouderd en irrelevant wordt, kost dat klanten en omzet. Tijd voor een upgrade! We transformeren je website naar ‘next level’, waarbij het niet alleen visueel uitblinkt, maar ook helder en effectief communiceert met je klanten. Kies voor een website die niet alleen mooi, maar ook impactvol is

Zo werken wij samen

Elke samenwerking werken we naar gezamenlijk
succes voor de lange termijn

Elke samenwerking werken we naar gezamenlijk succes voor de lange termijn

FAQ

Belangrijk om te weten

Een merkstrategie is een plan dat helpt om je bedrijf een plek te geven in de markt. Het bepaalt hoe klanten over je merk denken en voelen en leidt de manier waarop je met hen communiceert.

Belangrijke elementen zijn een duidelijk doel van het merk, het begrijpen van je doelgroep, een unieke merkidentiteit, grondige concurrentieanalyse, een onderscheidende unieke verkooppropositie, een effectieve communicatiestrategie en een consistente positieve merkervaring.

Om echt gebruik te maken van de missie, visie en waarden van je bedrijf, is het belangrijk om deze elementen te zien als actiegerichte gedragingen en niet alleen als idealen. Ze moeten de dagelijkse operaties en beslissingen leiden, in lijn met de belofte van je merk en invloed hebben op het organisatiegedrag.

Merkherkenning omvat het verduidelijken van de gewenste perceptie en begrip van je merk bij belangrijke doelgroepen. Dit kan operationele en marketingveranderingen omvatten, het benutten van werknemers als ambassadeurs, en je merk afstemmen op maatschappelijk werk of goede doelen voor meer zichtbaarheid en positieve associatie.

Een uitgebreide onderzoeks- of ontdekkingsfase is essentieel om een eerlijke evaluatie te krijgen van de sterke en zwakke punten van je merk. Dit proces helpt om te garanderen dat de positionering van je merk doeltreffend is en verwijdert persoonlijke vooroordelen, door zich te focussen op echte data over de positie van je bedrijf in de markt.

Cases

Bekijk onze succesverhalen
en raak geïnspireerd

Hier zijn we trots op

Klanten waar we al mee hebben gewerkt

Heldere
websites
genereren
meer omzet

Ben jij er klaar voor om naar het volgende niveau te gaan met je website? Samen zorgen we voor een sterke website die klanten aantrekt als een magneet!

Voor bestaande klanten