Rozema Verhuur

Een webshop die de organisatie kan dragen in de toekomst!

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Rozema Verhuur

Rozema verhuurbedrijf is al meer dan 70 jaar dé verhuurspecialist voor al uw benodigdheden tijdens uw event. Net zoals hun uitstekende service, moest dit ook doorgetrokken worden naar de website. Daarvoor was een verbeterde website nodig, waarop klanten veel makkelijker door het assortiment kunnen navigeren, informatie kunnen vergaren en uiteindelijk natuurlijk bestellen!

Overzichtelijke & gebruiksvriendelijk design

We hebben gekeken naar de klantervaring en meer overzicht gecreëerd. Dit resulteerde in een betere gebruikerservaring en sneller aankoopproces voor bezoekers. Ondertussen zijn de verkopen aantoonbaar gestegen en hebben ze een hoger percentage tevreden opdrachtgevers!

Snel, goed te onderhouden en functioneel

Voor veranderingen en uitbreidingen van het assortiment is het voor Rozema belangrijk dat zij makkelijk nieuwe producten kunnen toevoegen. Voor de gebruiker vervolgens van belang, dat zij ondanks deze vele producten nog altijd snel en makkelijk producten kunnen bestellen.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Rozema Verhuur. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig.
Met ons onderhoudscontract hoeft Rozema Verhuur zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

“Dit jonge team maakt al jaren de websites voor al onze tv-formats. Ze zijn snel, efficient en goed bereikbaar. Dit is voor ons belangrijk, dus wij zijn erg tevreden!”

-The Dutch Media Group

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels