Philips Innovation Award

Een nieuwe website voor innovatievelingen, waardig aan het niveau van Philips.

Evin Tron

Strateeg

Eva Trice

Creative

Devlin Tempo

Developer

Bovenstaande Masters hebben PHIA geholpen in het realiseren van hun droomwebsite

Over Philips Innovation Award

De Philips Innovation Award is een prijs voor studentondernemers, bedoeld voor studenten die hun start-ups verder willen ontwikkelen en voor studenten met een innovatief idee die dit idee willen omzetten in een echte start-up. PHIA gelooft niet in een ’the winner takes it all’-mentaliteit, maar zorgen ervoor dat elke deelnemer kan profiteren van feedback door experts, workshops en trainingen.

Een heldere website met spraakmakende content

Tijdens onze Helder Verhaal sessie met PHIA kwam er vooral naar voren dat de oude website te vol en te druk was. Bezoekers zagen door de bomen het bos niet meer en werden daardoor niet actief getriggered om zich op te geven voor de Awards. In de Helder Verhaal sessie hebben we daarom ook vooral gekeken naar wat een logisch website structuur is, die de bezoeker begeleid door het het proces van de Award. PHIA heeft er daarnaast voor gekozen om voor een wat speelser design te gaan wat ook professionaliteit uitstraalt.

Helder Verhaal Sessie

Nieuwe website structuur

Doelen bepaald

Speels en herkenbaar design

De oude website van PHIA was erg zakelijk. Door te spelen met meer ronde hoeken en creatieve elementen is er uiteindelijk een Philips waardig design ontworpen. Elke award heeft zijn eigen “gradient” kleur waardoor er een stuk duidelijkheid ontstaat voor de bezoeker.

"Wij zijn ontzettend tevreden!”

PHIA

Gemakkelijk in gebruik

Het bestuur van PHIA verandert elk jaar. Dit betekent dat er ook elk jaar andere mensen met de website aan de slag gaan om nieuwe content toe te voegen. De nieuwe website van PHIA is aan de achterkant zo gebruikersvriendelijk mogelijk ontwikkeld, waardoor iedereen hier snel mee aan de slag kan.

Toegepaste integraties

Evin Tron

Merkstrategie

Eva Trice

Creative

Devlen Tempo

Developer

Corty Wiper

Copywriter

Merat King

Online Marketeer

Nat Stasis

Support

Of laat je adviseren.

Bjørn Bekkers

Projectmanager

Valentijn Smit

Creative Lead