Philips Innovation
Award

Een nieuwe website voor innovatievelingen, waardig aan het niveau van Philips.

Evin Tron
Helder verhaal
sessie

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Philips Innovation Award

De Philips Innovation Award is een prijs voor studentondernemers, bedoeld voor studenten die hun start-ups verder willen ontwikkelen en voor studenten met een innovatief idee die dit idee willen omzetten in een echte start-up. PHIA gelooft niet in een ’the winner takes it all’-mentaliteit, maar zorgen ervoor dat elke deelnemer kan profiteren van feedback door experts, workshops en trainingen.

Een heldere website met spraakmakende content

Tijdens onze Helder Verhaal sessie met PHIA kwam er vooral naar voren dat de oude website te vol en te druk was. Bezoekers zagen door de bomen het bos niet meer en werden daardoor niet actief getriggered om zich op te geven voor de Awards. In de Helder Verhaal sessie hebben we daarom ook vooral gekeken naar wat een logisch website structuur is, die de bezoeker begeleid door het het proces van de Award. PHIA heeft er daarnaast voor gekozen om voor een wat speelser design te gaan wat ook professionaliteit uitstraalt.

Helder verhaal sessie

Plan van aanpak

Doelen bepaald

Speels en herkenbaar design

De oude website van PHIA was erg zakelijk. Door te spelen met meer ronde hoeken en creatieve elementen is er uiteindelijk een Philips waardig design ontworpen. Elke award heeft zijn eigen “gradient” kleur waardoor er een stuk duidelijkheid ontstaat voor de bezoeker.

Gemakkelijk in gebruik

Het bestuur van PHIA verandert elk jaar. Dit betekent dat er ook elk jaar andere mensen met de website aan de slag gaan om nieuwe content toe te voegen. De nieuwe website van PHIA is aan de achterkant zo gebruikersvriendelijk mogelijk ontwikkeld, waardoor iedereen hier snel mee aan de slag kan.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van PHIA. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft PHIA zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

Wij hebben de website van de Philips Innovation Award laten designen en developen bij Pixxels, en zijn ontzettend tevreden! Het traject wordt gestart met een gepersonaliseerde strategie sessie waarbij ze mee kijken naar de behoeftes van ons en onze klanten. Op deze manier zorgen ze dat onze online reach optimaal benut wordt. Verder zijn ze ontzettend behulpzaam en hebben ze veel ervaring in het vak, waardoor ze ons optimaal konden helpen!

- Stijn van Ooijen, Chairman of the Board 2022

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels