|

Dienst

SEO Optimalisatie

SEO is dé manier om je website organisch te boosten en moeiteloos meer bezoekers te trekken zonder ad-kosten.

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is essentieel voor de organische vindbaarheid van je website. Het zorgt ervoor dat jouw site opvalt in de zoekresultaten, waardoor meer potentiële klanten je kunnen vinden zonder dat je moet betalen voor advertenties.

Kom organisch hoger in de Google resultaten

Kom organisch hoger in de Google resultaten

SEO is onwijs krachtig, omdat je hiermee op een organische manier hoger in Google komt. Dat betekent meer mensen die jouw site zien, zonder dat je moet betalen voor dure advertenties. Het mooie hiervan is dat je site daardoor ook beter werkt voor bezoekers, wat ze langer laat rondhangen en sneller iets laat kopen of aanvragen. Plus, je loopt een stap voor op concurrenten die nog niet zo slim zijn om SEO optimalisatie toe te passen.

Slimme marketing

Met SEO optimalisatie zet je de stap naar slimme en duurzame marketing voor de lange termijn.

Zo zorgen we voor meer bezoekers

Zo zorgen we voor meer bezoekers

We snappen dat je niet weet waar je moet beginnen bij een SEO strategie. We hebben verschillende diensten en producten die jouw SEO verbeteren en zorgen dat je website organisch hoger in Google komt te staan.

Wat we doen

Doormiddel van verschillende SEO diensten aan te bieden kunnen we een volledige strategie aanbieden. We doen eerst een SEO analyse voor je huidige website, waar we vervolgens gaan kijken waar de kansen liggen. We bekijken op welke zoekwoorden er nog kansen liggen en welke we beter niet kunnen gebruiken. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw website organisch hoger in de zoekresultaten komt zonder hoge advertentiekosten.

Zo werken wij samen

Elke samenwerking werken we naar gezamenlijk succes voor de lange termijn

Elke samenwerking werken we naar gezamenlijk
succes voor de lange termijn

FAQ

Belangrijk om te weten

SEO staat voor Search Engine Optimization en is het proces van het optimaliseren van je website om organisch hoger te scoren in zoekmachine resultaten. Dit is belangrijk omdat het de zichtbaarheid van je website verhoogt, wat kan leiden tot meer bezoekers en meer potentiële klanten.

SEO is een langetermijnstrategie. Resultaten kunnen variëren, maar meestal zie je binnen 3 tot 6 maanden na het begin van je SEO-inspanningen enige vooruitgang. Maar de echte resultaten zullen zich laten zien op de lange termijn.

Keywords of zoekwoorden zijn de termen die mensen in zoekmachines invoeren om informatie te vinden. De juiste keywords voor jouw website zijn die welke relevant zijn voor je content en diensten, en die door jouw doelgroep worden gezocht. Tools zoals Google Keyword Planner kunnen hierbij helpen.

Ja, lokale SEO richt zich meer op het verbeteren van de zichtbaarheid van een bedrijf in lokale zoekresultaten. Dit omvat het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf-profiel en het zorgen dat je vermeldingen hebt in lokale bedrijvengidsen.

De effectiviteit van SEO kan gemeten worden door verschillende tools zoals Google Analytics te gebruiken. Kijk naar metrieken zoals organisch verkeer, de ranking van keywords, bouncepercentage, en conversiepercentages.

On-page SEO verwijst naar de optimalisatie van elementen op je eigen website, zoals content, headers, meta tags en afbeeldingen. Off-page SEO omvat meer de externe factoren zoals backlinks van andere websites en inspanningen op sociale media gebied.

Hoewel basis SEO-praktijken door iedereen met wat onderzoek en inspanning kunnen worden uitgevoerd, kan het inschakelen van een professional voordelen bieden, vooral voor meer geavanceerde strategieën en voor het continu bijhouden van veranderingen in SEO opmtimalisaties.

Cases

Bekijk onze succesverhalen
en raak geïnspireerd

Hier zijn we trots op

Klanten waar we al mee hebben gewerkt

Heldere
websites
genereren
meer omzet

Ben jij er klaar voor om naar het volgende niveau te gaan met je website? Samen zorgen we voor een sterke website die klanten aantrekt als een magneet!

Voor bestaande klanten