Snippetly

Jouw boodschap getransformeerd tot pakkende short form video content

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Snippetly

De content specialisten van Snippetly creëren van boeiende korte short form video’s die niet alleen opvallen, maar ook een flinke impact hebben op jouw volgers.

Fris & dynamisch design

Voor de website van Snippetly was het doel om dit nieuwe product fris en dynamisch in de markt te zetten. Dit betekende dat we ons moesten richten op het creëren van een aantrekkelijke online aanwezigheid die de essentie van Snippetly als innovatieve oplossing voor onze doelgroep weerspiegelde. We wilden niet alleen een informatieve en gebruiksvriendelijke website bouwen, maar ook een die de bezoekers enthousiast maakte en hun nieuwsgierigheid prikkelde.

Snel, goed te onderhouden en functioneel

Voor veranderingen en uitbreidingen van het assortiment is het voor Rozema belangrijk dat zij makkelijk nieuwe producten kunnen toevoegen. Voor de gebruiker vervolgens van belang, dat zij ondanks deze vele producten nog altijd snel en makkelijk producten kunnen bestellen.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Snippetly. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft Snippetly zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

“Dit jonge team maakt al jaren de websites voor al onze tv-formats. Ze zijn snel, efficient en goed bereikbaar. Dit is voor ons belangrijk, dus wij zijn erg tevreden!”

-The Dutch Media Group

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels