Femmegetic

Een nieuwe webshop voor moeders

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Femmegetic

Het welzijn van de vrouw wordt bepaald door haar hormonale (dis)balans. Femmegetic combineert in haar supplementen de kennis en kunde om deze balans te herstellen en te voeden. Als moeder is dit de aanvulling die nodig is om je goed te voelen.

Femmegetic wilt bijdragen aan een toekomst waarin elke (nieuwe) mama aandacht kan schenken aan haar gezondheid, zodat zij op haar voorwaarden de moeder, partner en vrouw kan zijn die ze wenst.

Makkelijk aanpasbaar

Voor Femmegetic was het cruciaal om gemakkelijk zelf content toe te kunnen voegen. De webshop is daarom modulair opgebouwd, waardoor het erg gemakkelijk is om content te wijzigen, te verwijderen of toe te voegen.

Daarnaast hebben we verschillende functionaliteiten ingebouwd die webshop processen automatiseren. Zo kan Femmegetic zich focussen op de zaken die belangrijk zijn!

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Femmegetic. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig.

Met ons onderhoudscontract hoeft PHIA zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

Pixxels is een goede keuze! Bjørn is heel prettig om mee samen te werken. Hij houdt zich aan zijn woord, aan afgesproken deadlines en hij denkt altijd heel fijn mee.

- Desirée Domacassé, Founder Femmegetic

BNB Deals

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels