Blending Habits

Een complex concept helder gecommuniceerd.

Evin Tron
Helder verhaal
sessie

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Bovenstaande Masters hebben
Blending Habits geholpen in het realiseren
van hun droomwebsite

Bovenstaande Masters hebben Blending Habits geholpen in het realiseren van hun droomwebsite

Over Blending Habits

Blending Habits is de consultant op het gebied van transitie- en verandermanagement. Zij helpen overheden en bedrijven met advies en implementatie op het gebied van duurzaamheid en digitale transformatie.

Een verhelderende sessie

Tijdens onze Helder Verhaal sessie met Blending Habits lag de focus vooral op het creëren van duidelijkheid. Duidelijkheid voor de bezoeker die op de website komt van Blending Habits. Het concept van Blending Habits kan voor sommige mensen als complex ervaren worden. Door duidelijke stappen/fases te definiëren is het concept ontleed en omgezet naar een helder verhaal.

Helder verhaal sessie

Nieuwe website structuur

Doelen bepaald

Speels & duidelijke structuur

De nieuwe website van Blending Habits is ontworpen vanuit het “less is more” principe. We hebben veel witte ruimtes, gevuld met zwarte content, gebruikt. Door gebruik te maken van gekleurde stroken hebben we het design een speelse twist gegeven.

Ontwikkeld om te presteren

De website van Blending Habits is ontworpen om te presteren. Dit betekent dat we de achterkant van de website zo clean mogelijk ingericht hebben. Blending Habits kan zelf alle content gemakkelijk aanpassen.

Toegepaste integraties

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Blending Habits. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig.

Met ons onderhoudscontract hoeft Blending Habits zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

Wij zijn trots op het eindresultaat!

– Jerry van Kerkvoorde

Ook klaar voor een nieuwe website?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!


Laat wat van je
horen, vinden
we leuk!

Pixxels
Pixxels