Ōerum

Een verfijnde webshop voor ethische, kostbare en moeiteloze juwelen

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Ōerum

Nu ecologie en milieu kritische aspecten worden van moderne luxe, staat Ōerum voor ethische, kostbare en moeiteloze juwelen; trouw aan een duurzame kijk op het leven. Hun passie gaat verder dan juwelen, want ze dromen ervan momenten van vreugde te kunnen creëren, banden te inspireren en de relatie die u met uw juwelen hebt te versterken.

Een verhaal overbrengen

Achter de sieraden van Ōerum hangt een prachtige inspiratiebron en filosofie. Ze hebben een verhaal te vertellen. Alle Ōerum-ontwerpen zijn gemaakt om alles wat het leven je in de schoot werpt te weerstaan. De sieraden zijn ethisch verkregen en Verantwoordelijk Gemaakt. Trouw aan een duurzame levensstijl is niet alleen hun motto, het is ook hun manier van werken. Bij deze website is erop gefocust om deze boodschap over te brengen en de bezoeker zo over Ōerum te laten bewonderen en enthousiasmeren.

Een slimme webshop

Bij de webshop van Ōerum is het belangrijkste dat de klant zo snel mogelijk de juiste keuze kan maken. Bij sieraden kun je uit veel variabelen kiezen, dus dat wordt al snel onoverzichtelijk.

Gelukkig kan de klant door makkelijke keuzes snel bij het perfecte product uitkomen en de aankoop afronden.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Ōerum. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft Ōerum zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

“Een hele fijne samenwerking! Ik had met spoed hulp nodig zodat de lancering van ons nieuwe product alsnog door kon gaan. Bjørn en zijn team stonden direct klaar voor me om te helpen - ontzettend dankbaar hiervoor!”

- Tamasine McNabb, eigenaar Ōerum

Museum Rockart

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels