DesignAanbiedingen

Een verouderde website die toe was aan een nieuw jasje, met vernieuwende integraties en functionaliteiten.

Evin Tron
Helder verhaal
sessie

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over DesignAanbiedingen

Designaanbiedingen.nl is de webshop van Van Waay & Soetekouw. Op de webshop kun je online diverse aanbiedingen vinden van exclusieve en originele designmeubels en accesoires! Hun fysieke winkel is gevestigd in een monumentaal pand in de sfeervolle en historische binnenstad van Delft.

Het belang van een overzichtelijke webshop

In de Helder verhaal sessie met Design Aanbiedingen lag de focus op het verbeteren van de gebruikerservaring van het webshop gedeelte. De verbeterpunten lagen in het design en toevoegingen van de webshop functionaliteit. 

Samen met Gert, de eigenaar van Design Aanbiedingen, hebben we de doelgroep bepaald, een design stijl uitgekozen en bekeken welke functionaliteit leidt tot het behalen van bepaalde doelen.

Helder verhaal sessie

Plan van aanpak

Doelen bepaald

Rustige vormgeving met een knallende accent kleur

Het design voor Design Aanbiedingen mocht niet te druk zijn, anders kan de bezoeker zich niet volledig focussen op de prachtige producten van de webshop. 

We hebben er daarom ook voor gekozen om veel gebruik te maken van witruimtes in combinatie met foto’s en de oranje accent kleur.

Een webshop die aankopen aantrekt!

Alle wenselijke integraties zijn geheel naar wens in de custom website geïntegreerd. Hierin waren de belangrijke pijlers: gebruiksgemak, weinig clicks en een duidelijk aankoopproces.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van DesignAanbiedingen. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft DesignAanbiedingen zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

“Een fijn team! Duidelijk uitleg en toelichting met een prima resultaat!”

-Jacqueline Schut

Blending Habits

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels