DesignAanbiedingen

Een verouderde website die toe was aan een nieuw jasje, met vernieuwende integraties en functionaliteiten.

Evin Tron
Helder verhaal
sessie

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over DesignAanbiedingen

Designaanbiedingen.nl is de webshop van Van Waay & Soetekouw. Op de webshop kun je online diverse aanbiedingen vinden van exclusieve en originele designmeubels en accesoires! Hun fysieke winkel is gevestigd in een monumentaal pand in de sfeervolle en historische binnenstad van Delft.

Een heldere website met spraakmakende content

Tijdens onze Helder Verhaal sessie met PHIA kwam er vooral naar voren dat de oude website te vol en te druk was. Bezoekers zagen door de bomen het bos niet meer en werden daardoor niet actief getriggered om zich op te geven voor de Awards. In de Helder Verhaal sessie hebben we daarom ook vooral gekeken naar wat een logisch website structuur is, die de bezoeker begeleid door het het proces van de Award. PHIA heeft er daarnaast voor gekozen om voor een wat speelser design te gaan wat ook professionaliteit uitstraalt.

Helder verhaal sessie

Plan van aanpak

Doelen bepaald

Vintage rock design

In het voortraject zijn er 3 stijlen ter spraken gekomen die geassocieerd konden worden met het rock thema. Zo hebben we gekeken naar pop-art, moderne stijl en vintage rock. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een vintage rock thema. We hebben voornamelijk veel focus gelegd op de details en de klantervaring over de volledige breedte.

Technische uitdagingen en geoptimaliseerde code

Alle wenselijke integraties zijn geheel naar wens in de custom website geïntegreerd. Hierin waren de belangrijke pijlers: gebruiksgemak, weinig clicks en duidelijke navigatie.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van DesignAanbiedingen. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft DesignAanbiedingen zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

“Een fijn team! Duidelijk uitleg en toelichting met een prima resultaat!”

-Jacqueline Schut

Blending Habits

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels