Business in Europe

Bij een nieuw concept op de tv,
hoort natuurlijk ook een nieuwe website!

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Business in Europe

Business in Europe is een TV-programma bij RTL7. Dit programma reist door Europa en kijkt naar lokale ondernemers die internationaal ondernemen.

Dit programma neemt je iedere week mee naar een andere plek op ons mooie continent. Waar zijn ondernemers uit verschillende landen sterk in en welke waarden zijn belangrijk binnen hun bedrijven? Iedere week bezoekt Business in Europe een andere stad om antwoord te geven op deze vragen.

Zakelijk & modern design

De website moest een zakelijke maar ook jonge/moderne look en feel krijgen. Door gebruik te maken van een patroon door de gehele website heen, kreeg Business in Europe een eigen DNA. 

Er is ook gekozen om veel wit te gebruiken, zodat de focus op de content komt te liggen. Het moet immers voor de bezoekers direct duidelijk zijn wat het concept van Business in Europe is.

Snel, goed te onderhouden en functioneel

De tv-wereld is een snelle wereld. De website moet dus snel laden en de gebruiker het concept laten zien.

Daarnaast is het voor het team van Business in Europe belangrijk om de content op de website gemakkelijk aan te passen. Dit is met de Elementor Builder een piece of cake!

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Business in Europe. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft Business in Europe zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

“Dit jonge team maakt al jaren de websites voor al onze tv-formats. Ze zijn snel, efficient en goed bereikbaar. Dit is voor ons belangrijk, dus wij zijn erg tevreden!”

-The Dutch Media Group

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels