BNB Deals

Vind jouw favoriete appartement in Nederland!

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over BNB Deals

BNB Deals helpt jou met het vinden van prachtige appartementen om in te verblijven tijdens een tripje in Nederland. Vind via BNB Deals de beste deal voor jou!

Simpel, gericht op de appartementen

Voor BNB Deals vroeg de klant om een simpel design wat snel de aandacht trekt van bezoekers. We hebben daarom niet te veel poespas toegevoegd en de website geheel om de beschikbare appartementen heen gebouwd. Met de gele knoppen trekken we snel de aandacht om de gebruikers over te laten gaan tot het bekijken en boeken van de appartementen. 

Maatwerk integratie van Beds24

De grootste uitdaging tijdens het ontwikkelen van BNB Deals zat hem in het juist integreren van de Beds24 boeksoftware. Deze software biedt weinig ruimte voor design, maar door maatwerk toe te passen hebben we Beds24 op een mooie manier in de website geïntegreerd. 

Daarnaast hebben we ook gebruik gemaakt van een integratie met Booking.com om alle reviews correct te weergeven/

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van BNB Deals. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig.

Met ons onderhoudscontract hoeft BNB Deals zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

Na lang zoeken naar een goede website ontwikkelaar kwam ik bij Pixxels in Rotterdam terecht. Ik kan niet anders zeggen dan dat Pixxels een professionele en flexibele ontwikkelaar is: snel, altijd bereikbaar en met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant.

- Ferhan Topal , Eigenaar BNB Deals

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels