Garuda
Den Haag

Na het restaurant is nu de website
geheel vernieuwd!

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Bovenstaande Masters hebben
Garuda geholpen in het realiseren
van hun droomwebsite

Bovenstaande Masters hebben Garuda geholpen in het realiseren van hun droomwebsite

Over Garuda

Garuda is jong, hip en trendy. Een Indonesisch restaurant in fusion style. Met verfijnde gerechten volgens het concept van Ron Blaauw, maar dan op de Garuda-manier. Authentieke smaken, op creatieve en moderne wijze gepresenteerd. Van streetfood tot rijsttafels. Geserveerd in een unieke setting, die op wat details en de locatie na niet meer aan het oude Garoeda doet denken.

Kleurrijk en duidelijk design

De oude website van Garuda was erg onoverzichtelijk en druk.  Door op de nieuwe website kleurrijke visuele elementen te combineren met spraakmakende foto’s van het restaurant en het eten, krijgen websitebezoekers nu ook online het echte “Garuda”-gevoel.

Gemakkelijk in gebruik

De website van Garuda is ontwikkeld in WordPress in combinatie met de Elementor Pro builder. Op deze manier kan Garuda zelf gemakkelijk content aanpassen.

Toegepaste integraties

WordPress

Elementor Pro

Wordfence Security

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Garuda. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig.

Met ons onderhoudscontract hoeft Garuda zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

Na lang zoeken naar een goede website ontwikkelaar kwam ik bij Pixxels in Rotterdam terecht. Ik kan niet anders zeggen dan dat Pixxels een professionele en flexibele ontwikkelaar is: snel, altijd bereikbaar en met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant.

– Mady Wigleven, Eigenaar Garuda Den haag

Ook klaar voor een nieuwe website?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!


Laat wat van je
horen, vinden
we leuk!

Pixxels
Pixxels