Garuda
Den Haag

Na het restaurant is nu de website
geheel vernieuwd!

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Garuda

Garuda is jong, hip en trendy. Een Indonesisch restaurant in fusion style. Met verfijnde gerechten volgens het concept van Ron Blaauw, maar dan op de Garuda-manier. Authentieke smaken, op creatieve en moderne wijze gepresenteerd. Van streetfood tot rijsttafels. Geserveerd in een unieke setting, die op wat details en de locatie na niet meer aan het oude Garoeda doet denken.

Kleurrijk en duidelijk design

De oude website van Garuda was erg onoverzichtelijk en druk.  Door op de nieuwe website kleurrijke visuele elementen te combineren met spraakmakende foto’s van het restaurant en het eten, krijgen websitebezoekers nu ook online het echte “Garuda”-gevoel.

Gemakkelijk in gebruik

De website van Garuda is ontwikkeld in WordPress in combinatie met de Elementor Pro builder. Op deze manier kan Garuda zelf gemakkelijk content aanpassen.

Daarnaast is de reserverings software van Formitable geïntegreerd waardoor Garuda gemakkelijk en online reserveringen van klant kan ontvangen.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Garuda. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft Garuda zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

We waren op zoek naar een betrouwbare partij die ons zou uitdagen qua website design. Die hebben we zeker gevonden in Pixxels! Wat een verfrissende kijk op gebruikerservaring en kleurgebruik. Na oplevering blijven ze goed meedenken waardoor we steeds meer optimaliseren!

- Mady Wigleven

BrightQontent

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels