DIENST

Merkstrategie

Een killer merkstrategie? Dat is echt key voor jouw business en daarom ook voor jouw website

Het gaat niet alleen om een tof logo of een catchy slogan. Nee, het gaat om hoe, wat, waar, wanneer en aan wie jij je merkboodschappen brengt. In deze digitale wereld is je website een hoofdrolspeler in dit verhaal. Het is zeg maar het online gezicht van jouw onderneming, en daarom moet het jouw merkidentiteit echt rocken. Dus, de ontwikkeling van je website moet helemaal in sync zijn met je merkstrategie. Van het design en de gebruikerservaring, tot de content en SEO – alles moet samenwerken om jouw merk op de coolste en meest effectieve manier aan je doelgroep te laten zien.

Tijd voor een nieuwe website?

Is jouw huidige website niet meer up-to-date of voldoet deze niet aan jouw verwachtingen? Dan is het tijd om een stap vooruit te zetten en te beginnen met jouw 2.0 website.

Beginnen bij de basis voor een ijzersterk fundament

Binnen Pixxels bieden we verschillende diensten voor het vormen van jouw merkstrategie. Samen met onze specialisten hebben we verschillende workshops om vragen te achterhalen betreffende jouw merk. We maken van antwoorden doelstellingen en zorgen dat jij weet wat je met je merk moet doen.

Hoe verloopt onze samenwerking?

gemiddeld 1 maand

gemiddeld 1,5 maand

gemiddeld 1 week

CASES

Bekijk onze succesverhalen
en raak geïnspireerd

Pixxels
Pixxels