Groen-Eco

Een nieuwe website voor innovatievelingen, waardig aan het niveau van Philips.

Evin Tron
Helder verhaal
sessie

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Groen-Eco

De Philips Innovation Award is een prijs voor studentondernemers, bedoeld voor studenten die hun start-ups verder willen ontwikkelen en voor studenten met een innovatief idee die dit idee willen omzetten in een echte start-up. PHIA gelooft niet in een ’the winner takes it all’-mentaliteit, maar zorgen ervoor dat elke deelnemer kan profiteren van feedback door experts, workshops en trainingen.

Een heldere website met spraakmakende content

Tijdens onze Helder Verhaal Sessie kwam naar voren dat Museum RockArt op zoek was naar een 2.0 versie van hun huidige website. Deze website was gedateerd en verouderd en weerspiegelde niet meer het gevoel wat zij uitdragen. Er moest gekeken worden naar de merkwaarden en visie die het museum wilde uitdragen naar de doelgroep. Daarbij kwamen een aantal wensen naar voren zoals een tof design en functionele webshop inclusief geavanceerd voorraadsysteem. Wij hebben hier de doelgroep bepaald, doelen vastgesteld en een plan van aanpak opgemaakt.

Helder verhaal sessie

Plan van aanpak

Doelen bepaald

Speels en herkenbaar design

De oude website van PHIA was erg zakelijk. Door te spelen met meer ronde hoeken en creatieve elementen is er uiteindelijk een Philips waardig design ontworpen. Elke award heeft zijn eigen “gradient” kleur waardoor er een stuk duidelijkheid ontstaat voor de bezoeker.

Gemakkelijk in gebruik

Het bestuur van PHIA verandert elk jaar. Dit betekent dat er ook elk jaar andere mensen met de website aan de slag gaan om nieuwe content toe te voegen. De nieuwe website van PHIA is aan de achterkant zo gebruikersvriendelijk mogelijk ontwikkeld, waardoor iedereen hier snel mee aan de slag kan.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van PHIA. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft PHIA zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

Wij hebben de website van de Philips Innovation Award laten designen en developen bij Pixxels, en zijn ontzettend tevreden! Het traject wordt gestart met een gepersonaliseerde strategie sessie waarbij ze mee kijken naar de behoeftes van ons en onze klanten. Op deze manier zorgen ze dat onze online reach optimaal benut wordt. Verder zijn ze ontzettend behulpzaam en hebben ze veel ervaring in het vak, waardoor ze ons optimaal konden helpen!

- Stijn van Ooijen, Chairman of the Board 2022

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels