De Groot &
Visser

Een nieuwe website voor innovatievelingen, waardig aan het niveau van Philips.

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over De Groot & Visser

De Groot & Visser is een innovatieve organisatie. Met hun partners bouwen zij aan een duurzame en mooie wereld met integrale gevelconcepten.

De Groot & Visser biedt voor ieder project de juiste geveloplossing.Vanuit een groen hart voor mens en milieu, voor nu en de generaties die volgen. Altijd met oog voor de toekomst van onze planeet, het milieu en duurzame innovaties.

Speels en herkenbaar design

De oude website van PHIA was erg zakelijk. Door te spelen met meer ronde hoeken en creatieve elementen is er uiteindelijk een Philips waardig design ontworpen. Elke award heeft zijn eigen “gradient” kleur waardoor er een stuk duidelijkheid ontstaat voor de bezoeker.

Gemakkelijk in gebruik

Het bestuur van PHIA verandert elk jaar. Dit betekent dat er ook elk jaar andere mensen met de website aan de slag gaan om nieuwe content toe te voegen. De nieuwe website van PHIA is aan de achterkant zo gebruikersvriendelijk mogelijk ontwikkeld, waardoor iedereen hier snel mee aan de slag kan.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van PHIA. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft PHIA zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

Wij hebben de website van de Philips Innovation Award laten designen en developen bij Pixxels, en zijn ontzettend tevreden! Het traject wordt gestart met een gepersonaliseerde strategie sessie waarbij ze mee kijken naar de behoeftes van ons en onze klanten. Op deze manier zorgen ze dat onze online reach optimaal benut wordt. Verder zijn ze ontzettend behulpzaam en hebben ze veel ervaring in het vak, waardoor ze ons optimaal konden helpen!

- Stijn van Ooijen, Chairman of the Board 2022

Femmegetic

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels