BrightQontent

Een verouderde website die toe was aan een nieuw jasje, met vernieuwende integraties en functionaliteiten.

Evin Tron
Helder verhaal
sessie

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over BrightQontent

BrightQontent is het content bureau dat ondernemers en marketeers helpt om hun online zichtbaarheid flink te vergroten. Ze maken toffe content met een randje, passend bij jouw merk. Want, wie wil opvallen moet eigenwijs zijn. BrightQontent voedt jouw doelgroep met de verhalen die aanspreken, boeien en blijven hangen. Verhalen waardoor mensen voor jou kunnen kiezen.

Een heldere website met opvallende content

Tijdens onze Helder Verhaal sessie met BrightQontent kwam naar voren dat de oude website niet meer paste bij wat BrightQontent wilde uitstralen. Ook kon het omschrijven van diensten en laten zien van cases beter. Potentiële klanten zouden niet meer moeten kunnen wachten om met hen samen te werken.

Helder verhaal sessie

Plan van aanpak

Doelen bepaald

Outstanding, zelfverzekerd en tijdloos design

De creativiteit spat er vanaf bij het nieuwe design van de website. We wilden dat het werk van BrightQontent wordt gereflecteerd in de website en dat betekent dat het een website is die blijft hangen! Ook zie je hun ambitieuze, vriendschappelijke en eigenwijze persoonlijkheid terug.

Gemakkelijk in gebruik

De website van BrightQontent is ontwikkeld in WordPress in combinatie met de Elementor Pro builder. Op deze manier kan Garuda zelf gemakkelijk content aanpassen.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van BrightQontent. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. BrightQontent hoeft zich nergens meer zorgen om te maken en wij denken altijd mee om de website te verbeteren!

Wij hebben de website van de Philips Innovation Award laten designen en developen bij Pixxels, en zijn ontzettend tevreden! Het traject wordt gestart met een gepersonaliseerde strategie sessie waarbij ze mee kijken naar de behoeftes van ons en onze klanten. Op deze manier zorgen ze dat onze online reach optimaal benut wordt. Verder zijn ze ontzettend behulpzaam en hebben ze veel ervaring in het vak, waardoor ze ons optimaal konden helpen!

- Stijn van Ooijen, Chairman of the Board 2022

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels