BrightQontent

Een verouderde website die toe was aan een nieuw jasje, met vernieuwende integraties en functionaliteiten.

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over BrightQontent

BrightQontent is het content bureau dat ondernemers en marketeers helpt om hun online zichtbaarheid flink te vergroten. Ze maken toffe content met een randje, passend bij jouw merk. Want, wie wil opvallen moet eigenwijs zijn. BrightQontent voedt jouw doelgroep met de verhalen die aanspreken, boeien en blijven hangen. Verhalen waardoor mensen voor jou kunnen kiezen.

Een heldere website met opvallende content

Tijdens onze Helder Verhaal sessie met BrightQontent kwam naar voren dat het oude design niet meer overeen kwam met de groei die het bedrijf doorgemaakt heeft. BrightQontent was toe aan een volwassen website die een hoger segment in klanten aantrekt.

Samen met BrightQontent hebben we in de sessie het nieuwe design bepaald, de doelgroep waar ze zich op willen focussen en een effectieve structuur voor de nieuwe website.

Helder verhaal sessie

Plan van aanpak

Doelen bepaald

Professioneler design met een knipoog

Ambitieus, professioneel en een tikkeltje eigenwijs. Dat is waar de focus op lag tijdens het designen van de BrightQontent website.

Door zwart als basis te pakken, was het mogelijk om met geel en blauw een speels contrast te creëren die direct de aandacht trekt.

Verder hebben we rekening gehouden met kleine interactieve elementen, zoals bij de case overzicht pagina, waardoor de gebruiker door heeft dat BrightQontent een partij is die weet wat ze doen!

Gemakkelijk in gebruik

De website van BrightQontent is ontwikkeld in WordPress in combinatie met de Elementor Pro builder. Op deze manier kan BrightQontent zelf gemakkelijk content aanpassen.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van BrightQontent. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. BrightQontent hoeft zich nergens meer zorgen om te maken en wij denken altijd mee om de website te verbeteren!

Het nieuwe design heeft ons ontzettend verrast en wij zijn hier uitermate blij mee! Deze nieuwe website geeft ons zoveel nieuwe mogelijkheden om de interactie aan te gaan met onze klanten. Wij zijn blij dat we onze website door Pixxels hebben laten ontwikkelen!

- BrightQontent

Business in Europe

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels