Blending Habits

Een complex concept helder gecommuniceerd.

Evin Tron
Helder verhaal
sessie

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over Blending Habits

Blending Habits is de consultant op het gebied van transitie- en verandermanagement. Zij helpen overheden en bedrijven met advies en implementatie op het gebied van duurzaamheid en digitale transformatie.

Een verhelderende sessie

Tijdens onze Helder Verhaal sessie met Blending Habits lag de focus vooral op het creëren van duidelijkheid. Duidelijkheid voor de bezoeker die op de website komt van Blending Habits. Het concept van Blending Habits kan voor sommige mensen als complex ervaren worden. Door duidelijke stappen/fases te definiëren is het concept ontleed en omgezet naar een helder verhaal.

Helder verhaal sessie

Nieuwe website structuur

Doelen bepaald

Speels & duidelijke structuur

De nieuwe website van Blending Habits is ontworpen vanuit het “less is more” principe. We hebben veel witte ruimtes, gevuld met zwarte content, gebruikt. Door gebruik te maken van gekleurde stroken hebben we het design een speelse twist gegeven.

Ontwikkeld om te presteren

De website van Blending Habits is ontworpen om te presteren. Dit betekent dat we de achterkant van de website zo clean mogelijk ingericht hebben. Blending Habits kan zelf alle content gemakkelijk aanpassen.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Blending Habits. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig. Met ons onderhoudscontract hoeft Blending Habits zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

Pixxels heeft ons geholpen met een nieuwe website. Ze hebben onze wensen goed vertaald naar een krachtig design met uitstraling. Ze schakelen snel en zijn doeltreffend, zeker aan te raden

- Jordy - Co-founder Blending Habits

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels