AVON Cosmetica

Een verouderde website die toe was aan een nieuw jasje, met vernieuwende integraties en functionaliteiten.

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over AVON Cosmetica

Museum RockArt verzamelt, beheert, conserveert, digitaliseert en presenteert het cultureel erfgoed van de (inter)nationale muziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden. De geschiedenis van Museum RockArt gaat terug naar 1994. Na 10 jaar door het land crossen werd er een omvangrijke collectie opgebouwd en een enorm netwerk wat resulteerde in de opening van Museum RockArt in 2004. Nog dagelijks wordt de collectie uitgebreid.

Vintage rock design

In het voortraject zijn er 3 stijlen ter spraken gekomen die geassocieerd konden worden met het rock thema. Zo hebben we gekeken naar pop-art, moderne stijl en vintage rock. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een vintage rock thema. We hebben voornamelijk veel focus gelegd op de details en de klantervaring over de volledige breedte.

Technische uitdagingen en geoptimaliseerde code

Alle wenselijke integraties zijn geheel naar wens in de custom website geïntegreerd. Hierin waren de belangrijke pijlers: gebruiksgemak, weinig clicks en duidelijke navigatie.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van Avon. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig.
Met ons onderhoudscontract hoeft Avon zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

“Een fijn team! Duidelijk uitleg en toelichting met een prima resultaat!”

-Jacqueline Schut

De Groot & Visser

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels