AVON Cosmetica

Een grote naam van vroeger, met een nieuwe webshop om de naamsbekendheid weer te vergoten.

Eva Trice
Webdesign

Devlen Tempo
Webdevelopment

Nat Stasis
Onderhoud

Over AVON Cosmetica

AVON Cosmetica is de nummer één webshop in Nederland & België op het gebied van cosmetica voor vrouwen. Ze verkopen een grote reeks aan gevarieerde schoonheidsproducten voor een zachte prijs. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een gezichtscrème, parfum of shampoo….AVON heeft het!

Easy going, gericht op verkoop

AVON verkoopt hun cosmetica voor een zachte prijs. We hebben daarom tijdens het designen erop gelet dat de uitstraling van de website niet te fancy/luxe moet zijn. 

Daarnaast heeft AVON een zeer uitgebreid assortiment en hebben we er dus voor gezorgd dat de bezoekers op verschillende manieren bij het juiste product terecht komt.

Webshop gericht op automatisering

Voor AVON was het belangrijk om zoveel mogelijk in het bestelproces, voor zowel de klant als AVON zelf, te automatiseren. We hebben diverse functionaliteit ingebouwd die tijdrovende zaken (labels exporteren, pakbonnen & facturen genereren, klanten informeren als er vertragingen optreden) met één druk op de knop vervangen.

Zo kan AVON zich volledig richten op de marketing en klantenservice.

Toekomstgericht

Pixxels is de vaste website partner van AVON Cosmetica. Dit betekent dat wij de website updaten en aanpassen waar nodig.
Met ons onderhoudscontract hoeft AVON zich nergens meer zorgen om te maken en denken wij altijd mee om de website te verbeteren!

“Pixxels heeft mijn webshop opnieuw gedesigned, ontwikkeld en in die fases direct gelet op het automatiseren van veel voorkomende AVON processen. Wat Pixxels uniek maakt is dat zij zo goed mogelijk meedenken met de klant en daarnaast altijd een oplossing vinden voor eventuele problemen.”

- Eleftheria - Eigenaar AVON Cosmetica

De Groot & Visser

Wil jij ook een kick-ass website?

Pixxels
Pixxels